3500
Copyright Multiplaz.MK
ПЛАЗМА АПАРАТ ЗАВАРУВА, СЕЧЕ, ЛЕМИ....
Заварувајте со вода - заштедете пари! Multiplaz - Еколошки, моќен и ефикасен.
Сече Метал, керамички материјали, стакло, бетон и др.
Заварува Различни метали меѓусебно а воедно и лиено железо.
Леми Леми и топи метали, стакло, бетон и др.
- Дали веќе имате алат со кој ќе сработите повеќе од другите? Multiplaz 3500 - 9 кг за вистински перформанси.
2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА