ПЛАЗМА АПАРАТ ЗАВАРУВА, СЕЧЕ, ЛЕМИ....
3500
Copyright Multiplaz.MK
Мултиплаз 3500 е единствен уред во светот со така универзална применливост. Со Мултиплаз 3500 можете да заварувате, лемите, чистите и загревате челик, алуминиум бакар, леано железо, бронза и други метални легури. Заварување Бакар Мултиплаз 3500 може да го пресече било кој метал вклучително и високо-легирани чеици кои не можат да се сечат со оксигеснски процеси. Способноста да сече керамички плочки, кварзтно стакло, цигли, бетон како и останати незапаливи материјали е уште една уникатна можност на плазма уредот Мултиплаз 3500. Насочената светлост од млазницата на пиштолот овозможува да се работи во целосна темнина без други извори на светлина. Со овој алат е можете да направите отвор од произволен облик со сечење без прашина и загадување на околината. Видео презентации Мултиплаз 3500 успешно се користи во многу индустрии, воени и услужни сервиси, во фабрики и работилници, за одржување и поправки, а неговата мала тежина и можноста да работи со мали агрегати го прави и посебно употреблив за теренски работи и во ново градби без соодветна инфраструктура. Мултиплаз 3500 заменува голем број различни алатаи: апарат за заварување, пламеник за загревање, плазма секач, ножици за сечење метал, магнетни и обични дупчалки, индустриски фен за загревање… ова се неколку примери на примена на овој универзален алат. Единствените својства на млазот на Мултиплаз 3500 апаратот овозможува со млазот да се чисти површината на металот/материјалот, да се загрева точно и прецизно само саканиот дел и кај сложени елементи, на пример, да се загрее и стопи завртката без да се оштети навртката. Спецификации Извонредниот дизајн на Мултиплаз 3500 е базиран на принципите на едноставност и доверливост на користење на апаратот. Дури и за почетници е лесно да се започне да се користи уредот.
Мулти-функционален пренослив плазма уред за сечење и заварување